Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII


Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre
Cartolina Online Srl ("e-marturii")  prin intermediul magazinului virtua www.e-marturii.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre e-marturii.ro.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

  • Cumparator - persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
  • Vanzator - societatea comerciala Cartolina Online Srl, avand sediul social in Braila, Str Alexandru Vlahuta nr 10, birou 1, nr. de inregistrare la Registrul Comertului:  J9/526/2018, CUI 39686266. Punctul de lucru : Bdul Unirii nr 14, bl 6, sector 4, Bucuresti.
  • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
  • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
  • Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
  • Caracteristici - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.
  • Prezentul site cuprinde: texte, poze, reclame etc., ce constituie „conținutul” site-ului www.e-marturii.ro, care este proprietatea companiei Cartolina Online Srl. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.e-marturii.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către dumneavoastră a prezenților termeni și condiții.


2. DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, ) este proprietatea Cartolina Online Srl și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.e-marturii.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Cartolina Online Srl.

Sunteţi de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terțe părți, în interes comercial. Dacă downloadați sau printați o copie a conținutului pentru uz personal, trebuie să dețineți toate drepturile de autor sau avizul proprietarilor conținutului. Sunteți, de asemenea, de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Raportarea incalcarii drepturilor de autor se face la adresa contact@e-marturii.ro.

3. CONFIRMAREA COMENZII


Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail).
Preturile produselor din comanda sunt valabile 2 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii.


4. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;