Cum Comand?

1. Alegeti produsele

Folosind meniul de sus navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., alegeti cantitatea, eventual culoarea, marimea etc, apoi apasati pe butonul. adauga in cos

 

2. Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile". e-marturii
3. Detaliile de livrare si metoda de plata

Dupa ce ati ales produsele, alegeti modalitatea de transport si metoda de plata. ( Pasul 1), apoi apasati pe butonul CONTINUA pentru a  trece la Pasul 2.

4. Pasul 2 Autentificare -> Cumpara fara cont


 

5.  Modalitatea de plata
In functie de modalitatea de livrare, puteti sa platiti :

  • Ramburs la curier;
  • CARD


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).


Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Contul de administrare va permite vizualizarea si gestionarea platilor realizate cu card bancar. 

Puteti realiza incasarea/anularea/returnarea sau returnarea partiala a unei plati in functie de disponibilitatea livrarii produselor/serviciilor catre client.

 

 

Important:

Livrarea produselor/serviciilor se realizeaza doar in conditiile in care status-ul unei tranzactii in panoul de administrare este "Livrare permisa" de culoare verde.  Orice alt status va fi de culoare rosie si nu permite livrarea produselor/serviciilor.